14 Mart Tıp Bayramı Söyleşisi

14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle Fakültemiz Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyelerimizden Prof. Dr. Betül BOZKURT, Prof. Dr. Mustafa Tahir ÖZER, Prof. Dr. Settar BOSTANOĞLU, Doç. Dr. İbrahim Tayfun ŞAHİNER ve Doç. Dr. Murat KENDİRCİ Hocalarımız Dönem I öğrencilerimizle online olarak bir araya geldiler. Çok keyifli geçen bu güzel söyleşide öğrencilerimiz genel cerrahi alanında merak ettikleri soruların cevaplarını değerli öğretim üyelerimizden almış oldular. Emeği geçen tüm öğretim elemanlarımıza tekrar teşekkür ediyor, sağlık ve huzurla kutlayacağımız nice bayramlara hep birlikte ulaşmayı ümit ediyoruz.

Tıp Fakültesi Dekanlığı

Instagram Twitter Facebook Youtube